tirsdag 30. september 2008

It's not that we're scared, it's just that it's delicate.




Soundtrack: Damien Rice.
Bilder: metallicatrollet

søndag 28. september 2008

Destroying angels must come to an end.

Så, jeg fikk hvertfall inn noen spørsmål, og jeg syntes det var koselig at noen gadd å sende inn. :] Her kommer svarene på det dere lurte på:

Camilla sa...
hvorfor er du så søt?
Svar: Er jeg det? Jeg prøver å være blid og smilende mesteparten av tiden, ettersom jeg selv synes folk er mye bedre å være med når de er det.

Camilla sa...
Hva liker du best ved deg selv? :)
Svar: Hm. Tricky. Jeg tror jeg liker humøret mitt, og at jeg prøver å være rettferdig og vennlig mot alle. Utseendemessig må jeg vel si.. øynene?
Ida Pu sa...
fortell drty details! :D hva er din største flause?:Dåå, søtt bilde forresten :D
Svar: Min største flause var vel kanskje da jeg spydde to ganger i løpet av første gang jeg møtte kjæresten min. Jeg hadde lungebetennelse. Sexy, eller hva?

Irene Elisabeth sa...
Hvorfor heter bloggen din metallicatrollet?:)
Svar: Metallicatrollet har vært nicket mitt siden ungdomsskolen, da en venninne sa hun syntes jeg så ut som et troll etter at jeg hadde "headbanget" til Metallica.

Kristine sa...
Har du noen fobier? Hva synes du om at de selger julemarsipan i september?
Svar: Jeg er dritredd for insekter, og spesielt for edderkopper. Jeg tror jeg er litt redd for julemarsipan i september og, jeg synes det er helt feil, da blir det jo ikke noe spesielt og stort når jula kommer.

Frenger. sa...
hva er det verste du vet?katt eller hund?hva fikk deg til å bynne å blogge?:)
Svar: Det verste jeg vet er vel slike standard ting, som krig, urettferdighet, baksnakking, død.. Jeg er heller ikke spesielt glad i fårikål, matematikk eller snø. Katt er favorittdyret mitt, men jeg har heller ikke noe imot hunder. Jeg har skrevet nettdagbok i fem år, men jeg ville ha en til (denne) som jeg kunne poste mer overfladiske ting i, og ha en "ny start" i.


Anette sa...
Fortell om dine mål for fremtiden :-) Klisje, jeg vet!
Svar: Jeg drømmer om å bli fotograf. Jeg elsker å fotografere, og komponerer bilder i hodet mitt når jeg ikke har kamera tilgjengelig. Ellers liker jeg å skrive, designe og jobbe med mennesker. Håper selvsagt også på å være lykkelig, ha grei økonomi, gode venner og pene klær i skapet.

trude sa...
synes du synd i pluto som ikke fikk være med i solsystemet?
Svar: For meg vil alltid Pluto være en del av solsystemet. :) Og den er vel egentlig det, den bare er ikke lenger regnet som planet?
Bruce Wayne sa...
Btw. Hva er metallica-troll? lars Ulrich? mmm.
Svar: Tja, det er når du har spilt luftgitar og slengt på håret lenge nok til at håret naturlig står rett opp (ala Eli Hagen). Eventuelt kan det være Kirk Hammett som har latt håret gro. :)
Janthira Engeset sa...
If you had just one wish, what would you wish for?
Svar: Jeg må vel svare "world peace" her? Lykkelige liv til alle som fortjener det.

elise sa...
hmm, hva er din absolutte yndlings sang?
Svar: Ååh. Utrolig vanskelig. Jeg blir nok nødt til å velge ut noen flere enn én;
Type O Negative - Nettie
Metallica - alt for mange fine til å velge ut
The Sisters of Mercy - Marian
Damien Rice - 9 Crimes


Forøvrig har jeg hatt en rolig helg, jobb fredag og lørdag, fest lørdagskveld, fyllesyke og besøk hos min nyopererte mormor i dag. Og vafler og familiehygge. Desverre har jeg lagt igjen telefonen min i en bil, så jeg er frakoblet verden frem til i morgen kveld..

torsdag 25. september 2008

Summer breeze makes me feel fine.

Utifra voten konkluderer jeg med at de fleste av dere ønsker at jeg skal ha en mer personlig blogg, med mere om meg selv og min hverdag. Derfor tenkte jeg at jeg kunne ha en spørsmålsrunde først, så jeg ser hva dere er interessert i å vite.

Hva lurer du på om meg og mitt?
Favorittmusikk, eller hva det verste jeg vet er?
Hvem jeg egentlig er, eller hva jeg ønsker meg mest?
Ask me anything!

tirsdag 23. september 2008

Such a materialist.

I dag begynte jeg ikke på jobb før klokka 14, så etter en treg morgen, dro jeg en tur ned til sentrum, bare for å glo litt. Endte selvsagt opp med å bruke penger, og nå er jeg blakk. (Igjen.) Merkelig, hva? Jeg jobber hele tiden (har jobbår), men er allikevel helt blakk. Dette er da fordi jeg ikke er i lønningssystemet enda, jeg får første lønn 12.oktober, (sånn til informasjon dersom noen trodde jeg hadde handlet vekk alt.) Dette endte jeg opp med:

Ingvar Ambjørnsen -Djevelens fødselsdag, hårbøyle fra Glitter, gratismagasin og sladreblad. Ambjørnsen er en av mine favorittforfattere, og hårbøylen er praktisk når jeg er på jobb. Dessuten; jeg dør sikkert ikke av å variere frisyre litt? ;)

AC/DC - The Razors Edge, In Flames - A sense of purpose og Metallica - A year and a half på tilbud fra Platekompaniet. Jeg elsker musikk, og samler på CDer.

Helt enkle, sorte tights fra Bik Bok. Jeg ble så sur i helgen da jeg konkluderte med at jeg ikke hadde noen sorte tights, ettersom jeg hadde veldig mye som virkelig burde kombineres med sort, og ikke f.eks. grått, som jeg hadde..

Jeanstights fra Vero Moda. Utrolig herlige! De ser fine ut, og er vidunderlige å ha på. :$

mandag 22. september 2008

Mandag morra blues.

Så var det mandag, himmelen er grå, og jeg sitter her i pysjen og .. gjør egentlig ingenting. Senvakt skal jeg jobbe i dag, og jeg tenkte kanskje ta meg en liten bytur innen den tid. I natt ble jeg sittende oppe, prate med litt folk på MSN, og dagdrømme, og mens jeg gjorde dette, laget jeg en liten kollasje av et av mine favorittpar fra TV.


Meredith og Derek. Rawr! Nå skal jeg få meg noe frokost, og komme igang. Hvordan ser deres mandag ut? :)

søndag 21. september 2008

I want it, I want it, I want it (you can't have it.)

Nydelige leggings, elsker detaljene med hjerteknappene.
Sånn ca de søteste øredobbene jeg har sett.

"Den lille prinsen", nå i parfymeform. Har du ikke hørt om Den lille prinsen før? Dette er en nydelig bok, som jeg anbefaler på det sterkeste. Mamma leste den for meg da jeg var liten, og jeg har fremdeles et godt forhold til denne boka.

Kjempesøt lommebok, jeg elsker barnslige/søte ting, så denne sikler jeg mye etter.
Utrolig søtt smykke, som jeg falt helt for. Hvis ikke det passer perfekt til en som drømmer om å bli fotograf, så vet ikke jeg..Den søteste lebepomaden jeg har sett. Noensinne. <3Så ja, greit, jeg har et etui til iPoden min, men det er virkelig ikke så søtt og fint som dette. Smelt!

Slinky! Evig elsk. Jeg liker fremdeles Toy Story-filmene. Liker de veldig mye, og, faktisk.

Dette er bare noe av det jeg elsker fra denne siden, mere kommer senere. Nå skal jeg le litt mer av "Fun with Dick and Jane" på TV3. Jeg liker Jim Carrey, always done. Håper dere har en fin søndagskveld.

Loppis

I dag har jeg vært på loppemarked. Jeg fant ikke så mye jeg bare måtte ha, men endte opp med ei fin bok (Frode Grytten - Bikubesong), og en søt, gammel bok fra 1985 om hunder til mammas kjæreste. I kveld har jeg self-treatkveld, med en lang dusj, ansiktsrens, bodylotion, ostepop, cola og TV. Senere i dag skal jeg se Dr.House, spise litt, og antageligvis blogge mer, ettersom den forsvunnede oppgavelinjen nå plutselig er tilbake. Hehey!

fredag 19. september 2008

Image and video hosting by TinyPic


Nå er det endelig helg, også for meg, og jeg oppfordrer alle til å følge skiltet. God helg! Vi blogges. :) [Fortell meg gjerne om din helg, dersom du gidder å legge igjen en kommentar.]

torsdag 18. september 2008

Me Fergie Fergie. Me love you long time?

Image and video hosting by TinyPic


People Magazines har kåret årets best kledde kvinne i 2008, og jeg må innrømme at jeg ble noe overrasket da jeg leste hvem som gikk av med seieren. Fergie er kanskje ikke dama jeg har tenkt over klesstilen til aller mest, men etter litt googling har jeg funnet ut at hun kan ha gode dager, og -virkelig- ille dager.

Hva synes du? Fortjente Fergie seieren?

onsdag 17. september 2008

And if you tolerate this then your children will be next

Image and video hosting by TinyPic


I dag er jeg bare utrolig trøtt. Jeg har jobbet, kjøpt billig smågodt på Narvesen, for en gangs skyld ikke sluttet sent på jobb (og dermed fått spist middag med andre enn meg selv), og nå er jeg frustrert over at "verktøylinjen" som pleide å være øverst når jeg laget nye innlegg plutselig er borte, slik at jeg må laste opp alle bilder på tinypic først, og så legge de inn her. Upraktisk. Noen som vet hva som er galt? (Det skjer både i IE og FF.)

Jeg regner med at dere har hatt en mer spennende dag enn meg? :)

tirsdag 16. september 2008

Pakke i posten.

Hurra! Etter dagevis der det er jeg som er bak skranken og leverer ut postpakker, biiper de inn, eller sender ferdigfrankerte pakker var det i går min tur til å få pakke. Fra H&M. Dette er hva jeg fikk:

Image and video hosting by TinyPic
Stroppekjole i sort og lilla. Siklet på i evigheter.

Image and video hosting by TinyPic
Lilla miniskjørt, og grå strømpis.

Image and video hosting by TinyPic
Hvit cardigan.

Hurra for basics! :3 Selv om jeg bare fikk dempet shoppebehovet en smule, så var det koselig å få pakke. Det tristeste med disse klærne er vel egentlig at jeg ikke kan bruke de på jobb. ;o Nå må jeg legge meg, tidligvakt med Metallica og kaffe venter.. Hva blir dine neste kjøp i høst?

mandag 15. september 2008

Always the summer slipping away


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Jeg var på fototur med kjæresten min i går, og på en liten en alene isted. Det er en rar tid ute akkurat nå, rester av sommer, og begynnelse av høst.

Hva foretrekker du; sommer eller høst?

søndag 14. september 2008

We'll find the perfect place to go where we can run and hide

Det er søndag. Søndag er merkelig. Egentlig burde man elske søndager, det er fri, en kan sove lenge, og det er liksom bare avslapping. Men nei. Jeg pleier å bruke søndager til å sove for lenge, bli giddalaus, og være i et litt melankolsk humør siden helgen snart er forbi. Dessuten har søndager en tendens til å enten være grå, eller regnfulle..

What is wrong with your ego?

I dag spurte jeg kjæresten min; "hva synes du om måten jeg sminker meg på?" For jeg bruker ikke så mye sminke, og i løpet av dagen synes jeg liksom den blir mer og mer borte, og hvem vet, kanskje han egentlig går rundt og ønsker at jeg brukte mere sminke? Så, jeg gav han sjansen til å si det som det var, men han nikket, og sa han syntes det var fint at jeg ikke brukte så mye. At det var naturlig, og passelig. Til hverdag bruker jeg; all in one-face base fra Body Shop, concealer fra H&M, øyebrynsgreie og Dior Blackout-mascara. I tillegg bruker jeg Nivea ansiktskrem dersom jeg er tørr i huden.

Hva bruker du til vanlig? Hva synes du om sminke;
less is more, eller er du heller litt mer vågal?


Og; jeg merker meg at det er ganske få som leser her nå. :/
Eller i hvertfall som kommenterer.
Hva vil dere at jeg skal blogge om? Hva interesserer deg i blogger? :)

lørdag 13. september 2008

Guitar Hero

Jeg spilte Guitar Hero i går. The Unforgiven 3. Jeg var dårlig, men det var gøy. Jeg tror dette sitatet passer godt til Dragonforce-låtene.

onsdag 10. september 2008

Lookbook

I dag skal dere få mer fra meg enn bare et mms-bilde. I dag virker nemlig blogspot her (etter flere uker med sutring, ettersom jeg bare får feilmeldingen "siden kan ikke vises"), og jeg har energi til å skrive og gjøre litt. For tiden jobber jeg nemlig endel, og siden jeg har taushetsplikt om morsomme kunder, og jobber på et postkontor og er den eneste uten internettilgang der, så blir det så som så med lange innlegg. I dag derimot skal det blogges. Jeg begynte for en stund siden på en lookbook, eller "inspirasjonsbok for grå dager" som jeg kalte den. I denne ville jeg putte inn fine bilder, tegninger, klær etc. som kunne inspirere meg. Og hvorfor ikke gjøre opp for litt dårlig blogging ved å dele litt av min inspirasjon med dere? I hope you like.



Hva syntes du? Ble du inspirert? Har du din egen lookbook, kanskje? Jeg vet ikke med dere, men jeg synes vinterhalvåret ofte kan være kjedelig og uinspirerende, og jeg tenkte derfor å bruke denne boken til å samle opp fine ting. (Det er jo ikke alltid en rekker å bla igjennom haugevis med blader.) Forresten, vil dere se mere når jeg får laget? (: