tirsdag 24. februar 2009

You're gonna take a bow.

Jeg har vært husmor i dag; vekket kjæresten med frokost (egg, bacon og pytt i panne), og laget middag (pizza, med skinke og et tonn ost). Jeg har kost meg med kjæresten, sett x antall episoder CSI Miami, sett dagens Frustrerte Fruer, og vært på en liten shoppingtur; Kjempesøt topp/tee med sløyfe, deilig stoff, og riktig så vår/sommerlig, fra H&M.

Armbånd fra Bianco.
I tillegg kjøpte jeg foundation, boken "Frognerfitter" som jeg skal lese når jeg har lest ut "Drageløperen", og amerikanske Cosmopolitan, fordi det var billig på Narvesen.
Hva har dere brukt deres tirsdag til?

søndag 22. februar 2009

Back in black.

Jeg har vært horribelt dårlig til å blogge i det siste, og jeg beklager. Jobb, OFW, LAN osv er noen av mine (dårlige) unnskyldninger, men nå er jeg tilbake etter en liten pause. Har dere hatt en fin helg?

Dette er noen av tingene Bik Bok selger om dagen som jeg har mest lyst på. Merker at jeg, tross min lille finanskrise i lommeboka, har et shoppebehov på gang her. Litt mer sommerlige klær, faktisk, tross de meterhøye brøytekantene utenfor vinduet.

tirsdag 17. februar 2009

OFW; Svin by Synne.

Svin by Synne. Marmorhallen, DnB Nor, torsdag 12.02.09.
Goodiebags. Front row. Silke. Skinn. Sort. Rosa. Rødt. Tyll. Awesomeness!
Noen bilder fra visningen, tatt av meg;

søndag 15. februar 2009

OFW; Julius Cæsar

Julius Cæsar, DogA, torsdag 12. februar kl 16.
Herrekolleksjon med mye dresselementer, artige bukseseler, sort, grått, hvitt, kaki og rødt som kontrastinnslag. Pluss for bukseseler, minus for skoene. Noen bilder;


og designerene;

onsdag 11. februar 2009

Kodak Moment

OFW dag 2

Dagen i dag begynte med bydate med Barbro og Ida, der vi rakk å innta frokost ala junk, og kaffe, samt rote litt rundt på Oslo City.Etter dette måtte jeg på jobb, noe som hindret meg i å gå på THS sin visning.
Klokka 20 var vi derimot på plass, Morami hadde visning, og vi fikk faktisk sitteplasser. Gode sitteplasser. Ikke verst. Her er noen bilder;

Mange fine antrekk, god hvitvin, og søtt med godtepose på plassene. Hurra. I morgen går jeg glipp av blant annet Fam Irvoll pga. jobb, noe som er trist, skrik, hyl osv, men det er lønningsdag, så jeg skal vel få trøsteshoppet litt.

tirsdag 10. februar 2009

OFW dag 1


Jeg rakk åpningen av OFW i Operaen med et nødskrik etter å først ha stresset meg selv halvt ihjel, stresset mine kolleger halvt ihjel (du kan godt få dra nå, altså), stresset Barbro og Ida halvt ihjel, ventet på fordømt kollektivtrafikk som var så godt som død, og tenkt neineineineikjørforteredaaa på bussen ned til byen.


Jeg hadde planer om å få tatt bilder, men ettersom vi ikke akkurat var front row i dag, jeg hadde høye sko og ting å bære, og vi endte opp i trappen, ble bildene så som så, noe som resulterte i at jeg tok tre bilder før jeg bestemte meg for å heller nyte visningen. Ballerinaer med briller, supertupert hår, kjoler som minnet meg om julegirlander og endel inspirasjon. Og lunkent kildevann på flaske. (Flere bilder skal jeg derimot ta når jeg skal på andre visninger. Med sitteplass.)

Ida og Barbro, mine følgesvenner på OFW som er kommet hele veien fra langt nord.
Skal du på OFW? Hvilke visninger/hvis ikke; hvilke visninger ville du helst sett?
(se på www.ofw.no for hvilke som er, pluss linker.)

søndag 8. februar 2009

Antrekk

Hey Barbro, check it out. Noe av det jeg har tenkt ut til OFW (men med en lang topp under overdelene).
Visninger;
Fest;
Kan noe av det brukes? Hva synes dere jeg burde bruke av sko?
(Mtp all snøen i Oslo nå. Argh.) Be nice ;$

torsdag 5. februar 2009

Sko. Skoo-hooo.

shoegasm

En ting jeg har begynt å være mer opptatt av de siste årene, er sko. Tidligere kjøpte jeg gjerne ett par sko, som jeg brukte til (stort sett) alt, og ikke skiftet ut før de omtrent falt ifra hverandre. Nå derimot, har jeg (som så mange andre) fattet interesse for dette vi putter på beina, enten det er for å holde oss varme, tørre, gjøre oss høyere, føle oss bedre, eller matche.

Hva er ditt forhold til sko?

mandag 2. februar 2009

OFW / Oslo Fashion Week.

Det er én uke til OFW, Oslo Fashion Week, som jeg skal være endel på, sammen med Barbro og Ida, som kommer fra det mørke nord for å være med. Jeg gleder meg!
Til nå ser uken vår slik ut (der vi er gjestelistet/har sitteplass);

Mandag 09. februar
Kl. 18.30 Offisiell åpning av Oslo Fashion Week på Den Norske Opera & Ballett

Tirsdag 10. februar
Kl. 20.00 Morami, DogA

Onsdag 11. februar
Kl. 17.00 Fam Irvoll, DogA (det får jeg ikke sett, da jeg jobber. :'c )

Torsdag 12. februar
Kl. 16.00 Julius Caesar, DogA
Kl. 17.00 Green Square/Pling, DogA
Kl. 18.00 Svin, Marmorhallen
Kl. 19.00 Ingunn Birkeland, DogA
kl. 21.00 Afterparty med Green Square

Fredag 13. februar
Kl. 17.00 Flinga Clothing, DogA
Kl. 18.00 Rudy Wolff, DogA
Kl. 19.00 Christina Lovery, DogA
(det hadde også vært superb å få sett Iselin Engan og Moods of Norway,
men disse showene blir vel overcrowded.)

Lørdag 14. februar
Kl. 14.00 Kulturvisning med Norsk couture, DogA
(Kl. 22.00 OFW Offisielle Party? Would totally rock!)

Sees vi der? :)

søndag 1. februar 2009

Summer lovin'.

Jeg ønsker meg sol. Jeg ønsker med vår/sommer. Jeg ønsker meg peiling på hva jeg skal ikle meg på OFW. Og jeg ønsker meg blant annet dette fra H&M;


(klikk på bildet for større versjon)