fredag 30. oktober 2009

tirsdag 20. oktober 2009

Do you believe in heaven above, do you believe in love?


I dag har vi holdt sammen i fire år. Fire år i tykt og tynt.
Jeg syntes det var på sin plass med et bilde, sånn for å feire oss litt. Og for å vise oss frem litt. Hurrahurra!

Dear Santa, I've been a good girl this year.



Vesker fra Marc by Marc Jacobs, Alexander Wang og Mulberry. Bilder fra net-a-porter.com

Hvis jeg skulle gi meg selv en julegave i år, så tror jeg det ville vært en designerveske. En som ikke går av moten med det første, og som ville være så fin at den fikk bli med meg i sengen. Jeg skal prøve å spare opp penger til en, ved å ikke kjøpe alt og ingenting -hele tiden, som jeg ikke trenger. Skal. Må.

mandag 19. oktober 2009

Sunday shines on you.




Søndag.
Sove til klokken to, egg og bacon, kaffe, skummetmelk, planlegging, fotosafari med seg selv, Porcupine Tree, Care, sitte på operataket og glo, lese om komposisjon på svensk, "Vil du bli millionær"-junior, bolle, Cola, shoot-planlegging, vinglepetter-anfall (den obligatoriske "men hvem av disse bildene skal jeg levere mon tro"-følelsen).

Nå sitter jeg her, jeg orker ikke lese mer svensk, og jeg er ikke helt trøtt enda, hjernen min er tom for bloggidéer. Hei.

fredag 9. oktober 2009

mandag 5. oktober 2009

Summer moved on.


Tre nye gensere (jeg kommer til å ende opp som et levende garnnøste, dette pluss en kjempestor strikkehals fra H&M og tysk + italiensk Vogue er mine siste kjøp), og kjæreste på tur tidligere i dag. I dag har jeg ikke hatt undervisning, istedet har det blitt søvn, lunsjdate på Fridays, romrydding og fotoredigering. Nå er det snart middag, etterfulgt av konsertfotografering. Spennende! (..forresten, noen som vet hvorfor blogspot resizer bilder så de blir mer pixlete enn paint klarer?!)

Kopi eller inspirasjon.

Det blir mye fotografi og skole her om dagen, kanskje ikke så rart da dette er ting som opptar mye av min tid.

Denne gangen skal jeg vise en oppgave vi hadde der vi skulle gjenskape/kopiere eller lage en tolkning av allerede eksisterende fotografier. Kul, dog krevende oppgave. Jeg bestemte meg for å lage tolkninger av allerede eksisterende fotografier, her representert av fotograf Ionnis Lelakis. (Han er visst stor på foto.no, ifølge læreren. Note to self; heng mer på foto.no)

Dette bildet av Lelakis ville jeg lage en europeisk tolkning av, både utseendemessig, men også hvordan væremåte og fremtoning varierer utifra vaner/normer/forventninger i samfunnet rundt en.
Min versjon, en nordisk, rampete Anne-Line. ;)

Bilde to jeg ville spinne videre på var dette;
Det jeg likte godt her var elementet med en handlevogn som bur, noe jeg videreførte til mitt bilde, en mer kaotisk kritikk til "bruk og kast-"samfunnet vi lever i;


Bla bla. Nå arbeides det med reklamebilder, ett for produkt/vare, og et for tjeneste, samtidig som Porcupine Tree spilles over stereoen og jeg drikker kaffe. Jeg liker skolen min! :)

fredag 2. oktober 2009

Random.



Nytt objektiv til kameraet (50mm f/1.8), og dermed noen snapshots fra dagen. Leggetid.